Mijn wachtweken

Gepubliceerd op 6 juli 2020 om 19:10

Persoonlijk vind ik de twee wachtweken de ellendigste van elke cyclus.  Hier zijn tips die voor mij werken om ze door te komen:

 • Afspreken met vriendinnen die geen kinderen hebben/willen.
 • Lezen; ik ga vaak voor magazines ipv boeken omdat ik er mijn gedachten beter bij kan houden.  Ik knap nergens harder op af dan vijf keer dezelfde zin lezen om dan nog niet te weten wat er staat. Ik lees graag Flow omdat er vaak inspirerende en creatieve ideeën in staan.
 • Klussen in huis; hoewel ik moet toegeven dat ik uitstellen één van mijn grote talenten is en er al meer dan een week afplaktape in het toilet hangt, maar ik nog altijd niet ben begonnen met schilderen.
 • Een serie bingewatchen en dan liefst GEEN series waarin iemand zwanger is/wordt/wil worden. 
 • Shoppen, als ik me goed voel in het echt anders online in pyjama op de bank. Iets leuks kopen voor jezelf geeft natuurlijk maar een kort geluksgevoel, maar het is beter dan binnen zitten kniezen, toch?
 • Mijn interieur veranderen. Ik heb een grote voorraad aan decospullen (kan bijna een eigen Xenos beginnen) en ik vind het als eens fijn om wat af te wisselen zodat het extra gezellig wordt in huis.  
 • Wat gaan wandelen, fietsen (of rijden bij slecht weer) met muziek om met mee te brullen.
 • Een massage boeken
 • Lief zijn voor jezelf, niet makkelijk, I know. Mij helpt het om even te bedenken wat ik tegen een vriendin zou zeggen als zij in mijn schoenen zou staan. Het is helaas nog vaak makkelijker om lief te zijn voor een ander dan voor jezelf.
 • Jezelf overgeven aan je emoties, eens goed huilen kan zo opluchten en so what als je eens een dag niet af de bank bent geraakt? 
 • Yoga, dit doe ik met de Yoga app. Heel handig als beginner want bij elke pose kan je een filmpje met uitleg bekijken.
 • Praten/chatten/mailen met lotgenoten.
 • Iets nieuws uitproberen (bv een recept), je focust hier heel erg op zodat je minder tijd hebt om te piekeren.

Ik denk dat dit zowat mijn meest bruikbare tips zijn, hopelijk hebben jullie er wat aan,

Veel liefs en succes!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.